Menu
Your Cart

Funcooking

Funcooking kopen
Zin om een keer iets anders te bakken dan de standaard cakes? Dan ben je bij de Funcooking Specialist aan het juiste adres! Je vindt hier namelijk veel verschillende funcooking producten, die het bakken en zelf bereiden van eten een stuk leuker maakt. Het heet natuurlijk ook niet voor niets funcooking. Het leuke is dat je de lekkerste hapjes nu zelf kunt maken, waarvan je eerst altijd dacht dat je dat alleen in de winkel of bij de bakker kon kopen. Zo maak je de lekkerste suikerspinnen met een suikerspinmachine of kan je je eigen donuts bereiden zoals jij ze het lekkerst vindt met de donut maker. Dus heb jij binnenkort een feestje en wil je eens wat origineels op tafel zetten, bekijk dan eens onze funcooking producten. Je vrienden zullen hun ogen niet geloven als je verteld dat je alles helemaal zelf hebt gemaakt!

Wat is funcooking?
Funcooking gaat om het maken en bereiden van lekkernijen, wat totaal niet moeilijk is maar wel heel erg lekker. Zelfs wanneer je totaal geen ervaring hebt met het maken van lekkere hapjes of gerechten, is dat met funcooking apparaten geen enkel probleem. De apparaten doen eigenlijk het meeste werk. Denk maar eens aan een crepe maker of cupcake maker. Het is aan jou de taak om de juiste ingrediënten in de slaan, de voorbereidingen te doen zoals bijvoorbeeld het deeg voor in een donutmaker maken en om het natuurlijk mooi af te werken. Bij funcooking is het belangrijkste om plezier in koken te hebben. Koken hoeft niet moeilijk te zijn, als het maar lekker smaakt!

Soorten funcooking
Funcooking kan je op veel verschillende manieren toepassen. Het belangrijkste onderscheid is de ene hapjes maak je helemaal zelf in de keuken en vervolgens serveer je ze dan op een verjaardag of ander feestje. En sommige funcooking apparaten zet je gewoon op tafel neer en iedereen maakt zijn eigen gerecht. Een gourmetstel valt eigenlijk ook onder funcooking. Maar ook erg leuk is het funcooking apparaat de pizzaoven. Zo kan iedereen zijn eigen kleine pizza maken. Ook de chocoladefontein is perfect geschikt om op tafel te zetten en iedereen zelf hun hapjes door de chocolade te halen.

Gezellig samen koken met kinderen
Voor veel kinderen is koken en bakken erg leuk om te doen. Helemaal wanneer ze achteraf de restjes kunnen proeven en het eindresultaat mogen toetsen. Dat er achteraf wel wat extra schoonmaak werk is zal je dan maar even op de koop toe moeten nemen. Als je samen met je kind wilt gaan bakken kan je bijvoorbeeld besluiten om samen popcakes te maken. Het leuke aan popcakes is, dat als ze klaar zijn, ze ook nog leuk versiert kunnen worden. Je hebt daarin eindeloos veel mogelijkheden, zoals de gekleurde spikkels en balletjes. Eén ding mag absoluut niet ontbreken en dat is natuurlijk de slagroom!