Donut maker

Sintcadeaus 2018

Donut maker kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Funcooking Specialist! Wil jij graag thuis donuts gaan maken en wil je daarom een donut maker? We hebben verschillende soorten donut aanmakers in ons assortiment. Bij de meeste apparaten kan je maar liefst 7 donuts bereiden. Het leuke is dat je helemaal zelf kunt bepalen wat voor donut je gaat bereiden. Zo kan je variëren met de vulling en natuurlijk met de buitenkant. Leuk idee om bijvoorbeeld zelfgemaakte donuts op een feestje te serveren.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Bestron ADM218 Donutmaker
  Maakt 7 kleine donuts in een handomdraai Hoogwaardige bakplaat met anti-aanbaklaag Eenvoudig te reinigen Indicatielampje voor ‘Gereed voor gebruik’ en voor ‘Aan/Uit’ Hittebeschermende kunststof behuizing Verticale opbergmogelijkheid dus plaatsbesparend Praktische snoeropwikkeling Antislip-voetjes ..
  € 29,95 € 24,50
 • Bestron ADM28SD Donut Maker
  Maakt 7 heerlijke donuts in een handomdraai Hoogwaardige bakplaat met anti-aanbaklaag Eenvoudig te reinigen Indicatielampje voor \'Gereed voor gebruik\' en voor \'Aan/Uit\' Hittebeschermende kunststof behuizing Verticale opbergmogelijkheid dus plaatsbesparend Automatische temperatuurregeling Praktis..
  € 32,95 € 27,50
 • Inventum DM070 Donutmaker
  Met de Mini-cakes Donutmaker kan je genieten van heerlijke donuts vanuit je eigen keuken. Maak 7 donuts in slechts 3 tot 5 minuten en voeg je eigen decoratie eraan toe. Omdat de donuts gebakken worden en niet gefrituurd, worden ze veel minder vet, gezonder en lichter van structuur. De anti-aanbaklaa..
  € 24,50 € 19,95
 • Tristar DM-1147 Donutmaker
  Eigenschappen: - Donutmaker voor 7 donuts - Met anti aanbaklaag - Eenvoudig te reinigen - Met instelbare temperatuur..
  € 27,95 € 23,50
 • Princess 132700 Magic Bakery
  Maak zelf thuis heerlijk e zoete traktaties. Gezellig en volgens eigen recept! Dit apparaat heeft uitneembare en verwisselbare platen, zodat wafels, donuts en popcakes in een handomdraai gemaakt zijn. De bakplaten zijn uitneembaar en voorzien van een antiaanbaklaag, dus zeer gemakkelijk te reinigen...
  € 49,95 € 44,50